TIETOA MEISTÄ

Henkilökohtaiset valmentajat & koulutetut hierojat

TONY NYBERG

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierojaksi Suomen hierojakoulut -oppilaitoksesta v. 2020 ja toiminut sen jälkeen hierojana omassa yrityksessäni.

Henkilökohtainen valmentaja

Olen suorittanut Kuntosalivalmentaja – koulutuksen ja lukenut psykologiaa Helsingin Avoimessa yliopistossa. Olen tehnyt treeniohjauksia ja ruokavalioita useita vuosia.

Aktiivinen harrastaja

Olen harrastanut aktiivisesti liikuntaa ja kuntosalilla käyntiä lähes koko aikuisikäni ja hyvinvointi on tärkeä osa elämääni. Olen ollut synnynnäisen luustosairauden vuoksi pyörätuolissa 20 vuotta, mutta pitkäjänteisen kuntoutuksen ja liikunnan avulla olen kuntoutunut.

Kehon hyvinvoinnista on tullut minulle pysyvä harrastus, ammatti ja rakas elämäntapa. Aktiivinen elämäntapa ja terveellinen ravinto auttavat jaksamaan kunnosta riippumatta!

LEO KOIVU

Valmistuin hierojaksi Porvoon hierojakoulusta toukokuussa 2023. Olen suorittamassa kevään aikana purentalihashieronnan, urheiluhieronnan, sekä trigger/faskia käsittelyn lisäkoulutuksia. Hoitotilanteessa olen läsnä ja aidosti kiinnostunut asiakkaan hyvinvoinnista ja kommunikointi on tärkeää hyvän hoidon aikaan saamiseksi.

Liikunta sen monessa eri muodossa on iso osa elämääni ja etenkin kuntosaliharjoittelu on mielekästä ja tarkoitus olisikin jossain vaiheessa tarjota myös kuntosaliohjauksia.

HYVINVOINTIPALVELUT

Tony Nyberg
040 171 1516
info@fitterberg.fi

Leo Koivu
044 983 1395
leo.koivu@gmail.com

PERSONAL TRAINING SALIT

HIERONTA

Fox Center Yrityskeskus
2.krs - huone 238
Wärtsilänkatu 61, 04440 Järvenpää

Sisäänkäynti yrityskeskuksen ovista (noin 40 m oikealle kuntosalin ovelta)