AJANVARAUS

 

 

 

 

Hieronta on ikivanha hoitomuoto, jota on käytetty vuosisatojen ajan ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronnan avulla voidaan lievittää lihaskireyttä, parantaa verenkiertoa ja helpottaa stressiä. Se on suosittu tapa rentoutua ja huoltaa kehoa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Urheiluhieronta on erityislaatuinen hieronta, joka on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden tarpeita. Se keskittyy erityisesti lihasten valmistamiseen ja palauttamiseen ennen ja jälkeen urheilusuoritusten. Urheiluhieronnassa käytetään usein syvähierontatekniikoita, jotta lihaskireydet saadaan avattua ja mahdolliset rasitusvammat ennaltaehkäistyä.

Vaikka tavallinen hieronta ja urheiluhieronta jakavatkin saman perustan kehon manipuloinnissa, niiden tavoitteet ja menetelmät voivat olla hyvinkin erilaisia. Tavallisessa hieronnassa painotetaan usein rentoutumista ja stressin lievittämistä, kun taas urheiluhieronnassa keskitytään enemmän lihasten valmistamiseen urheilusuoritukseen tai niiden palauttamiseen sen jälkeen.

Hieronta on kuitenkin aina yksilöllinen kokemus, ja sen hyödyt voivat vaihdella henkilökohtaisesti. Riippumatta siitä, onko kyseessä tavallinen hieronta vai urheiluhieronta, molemmat voivat tarjota merkittävää helpotusta lihasjännitykseen ja edistää kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

HYVINVOINTIPALVELUT

Tony Nyberg
040 171 1516
info@fitterberg.fi

Leo Koivu
044 983 1395
leo.koivu@gmail.com

PERSONAL TRAINING SALIT

HIERONTA

Fox Center Yrityskeskus
2.krs - huone 238
Wärtsilänkatu 61, 04440 Järvenpää

Sisäänkäynti yrityskeskuksen ovista (noin 40 m oikealle kuntosalin ovelta)